Home
NME activiteiten
NME Repair
Samen Energiek
Nieuws
Contact


Bespaar op uw gasverbruik!!
NME Regio Alkmaar en radiatorfolie kunnen u helpen

Vele radiatoren zijn voor buitenmuren en/of -ramen geplaatst, hierdoor gaat veel warmte naar buiten die we liever binnen houden.
Een goede oplossing is radiatorfolie plaatsen aan de achterzijde van radiatoren. Zo kan er tussen de 70% en 90% van de “verloren” warmte teruggekaatst worden naar binnen. Het is een simpele ingreep. De folie wordt door middel van magneetstroken tegen de achterzijde van de radiator aangebracht. De radiator hoeft niet verplaatst te worden.

De energieconsulenten van de Stichting NME Regio Alkmaar komen bij u langs om de radiatorfolie aan te brengen. Het aanbrengen van radiatorfolie kost u slechts € 39,00. Binnen een jaar heeft u deze kosten er al weer uit. Daarnaast bieden zij u een gratis energiescan aan. Door deze scan krijgt u inzicht over welke besparingen u nog meer kunt maken. Zo kunt u denken aan een ander energiebedrijf, tochtbestrijding, waterbezuinigers enz.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar telefoonnummer: 072-5822721. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@nmealkmaar.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Adres:
Bestevaerstraat 2
1813 PA  Alkmaar

T: 072 - 5822721
E: info@nmealkmaar.nl

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Wordt vrijwilliger